unohtumaton ERÄkokkauspäivä                 

Koe uniikki ja unohtamaton eräkokkauspäivä kauniissa yksityismetsässä Porvoossa. Jokainen retki räätälöidään täyttämään ryhmän toiveet. Vieraat pääsevät keräämään kokkaukseen tarvittavia ainesosia suoraan luonnosta, sytyttämään nuotion ja lopuksi osallistumaan itse ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon.

Hiljaisen metsän kauneus ja sen rauhallisuus luovat puitteet sykähdyttävälle luontokokemukselle.

Ruoan kerääminen luonnosta yhdistettynä ikivanhoihin ulkoilmakokkauksen menetelmiin luovat elinikäisen muiston vieraillemme.

Ohjelma koostetaan seuraavista vaihtoehdoista riippuen vuodenajasta ja ryhmän toiveista: luontopolku, lumikenkäkävely, kesä- & talvikalastus, marjojen ja sienten kerääminen, sauna & uiminen tilan lammella tai kylpeminen ulkopaljussa.

Ruokavaihtoehdot: rosvonpaisti, nuotiokokkaustunti, kalamakkarat, savustettu kala, kokonainen suolakuorrutettu kala, muinainen lankkukala, paikallisista marjoista tehty jälkiruoka. Kala pyydetään lammesta ja marjat, yrtit sekä sienet kerätään metsästä ennen kokkausta.

Ryhmänvetäjät: Georg Simojoki, ulkoilmakokki (Zum Beispiel), Jussi Pekkinen, tilanomistaja


Tiedot:

  • Missä: Råmossa Lodge
  • Ajallinen kesto: 6,5 h
  • Sijainti: Porvoo
  • Kielivaihtoehdot: Suomi, englanti ja saksa.
  • Ryhmäkoko: 3-10 vierasta
  • Hinta: Hinta 3-8 hengelle 2000€, hinta 9-10 hengelle 250€/hlö.

 

Tiedustelut: zum@zum.fior jussi.pekkinen@ramossa.fi