Tuoreet ideat syntyvät ulkona!

Råmossa oma lähdeperäinen järvi on juotavan raikas ja puhdas.

Råmossa oma lähdeperäinen järvi on juotavan raikas ja puhdas.

Raitis ulkoilma, rauhoittava maisema, räiskyvä tuli ja funtsitut yksityiskohdat luovat vieraillemme onnistuneen kokouspäivän. Kannustamme kaikkia meillä kokoustavia ryhmiämme viettämään ainakin osan kokouspäivästään ulkosalla. Muistan hyvin erään suuremman ryhmän, jolle oli tärkeää rakentaa uudelle tiimille yhteinen näkemys. Yhteisiä suuntaviivoja haettiin korkean kallion laelta, sieltähän näkee kauas. Yksityiskohtia taas hiottiin päärakennuksen suurella ulkoterassilla ja fläppitaulun papereita kiinniteltiin ulkoseiniin. Villejä uusia ajatuksia ideoitiin myös rannan nuotipaikalla nokipannukahvin kera. Kokonaisuus toimi todella hyvin ja saimme olla mukana suunnittelemassa päivän kulkua alusta saakka.

Kokouspäivään toivotaan usein ulkona tapahtuvia aktiviteetteja, onnistuu! Vieraamme pääsevät kelistä ja ajankohdasta riippuen vaikkapa opastetulle isännän metsäkävelylle, keräämään koivunmahlaa tai kuusenkerkkiä, kalaan, joogaamaan, metsärentoutukseen, luontojumppaan tai SUP-lautailemaan. Råmossan tiimiin kuuluu nimittäin mm. eräoppaita, joogaopettajia, mindfulness-ohjaajia ja kokkeja. Meillä liikutaan lihasvoimin eli kävellen, soutaen, polkien tai vaikkapa uiden.

Anu Tuomaala ohjaa Råmossan asiakkaille Ikimetsän® joogaa.

Anu Tuomaala ohjaa Råmossan asiakkaille Ikimetsän® joogaa.

Kun kokousvieraamme saapuvat, otamme heidät ulkona vastaan ja luonnollisesti lippu liehuu tangossa. Aamiainen tuoreen kahvin kera nautitaan päärakennnuksen tuvassa tai terasseillamme. Tuvassamme mahtuu mainiosti noin 12 henkilön ryhmä kokoustamaan, AV-laitteemme ovat korkeatasoisia ja tuolitkin hyvät istua. Lounaan valmistaa yhteistyökumppanimme Zum Beispiel ja otamme huomioon vaativatkin erityisruokavaliot. Useimmiten iltapäiväkahvit nautitaan rannan nuotiopaikallamme isännän suuresta nokipannusta kaadettuna. On muuten yksi lempihommistani; takaan, että kahvi on vahvaa ja tuoretta. Päivän päättää saunominen hirsisessä puulämmitteisessä saunassa ja päivällinen tuvassa.

Kun olemme pyytäneet vierailtamme palautetta, useimmin kuultua on paikan tunnelma, aitous, isäntäparin läsnäolo ja yksityiskohtien huomioiminen. Viimeksi saimme palautetta ystävällisestä Susi-kissastamme, sitä oli kuulemma mukavaa rapsutella.

Tervetuloa Råmossa Lodgeen viettämään raikasta, erilaista ja hyvän palvelun kokouspäivää!

Outi ja Jussi

Järven ympäri kulkee luontopolku, osittain pitkospuita pitkin.

Järven ympäri kulkee luontopolku, osittain pitkospuita pitkin.

FI
EN