Kahvihetki nuotiolla
Tuli metsässä
Tunnelmallinen tupa
Hirsirakenteinen sauna

Pikkujoulut Porvoossa Råmossa Lodgessa

Aitoa joulutunnelmaa

Tervetuloa Porvoon maaseudulle nauttimaan aidosta joulun tunnelmasta ja päättämään vuosi sinulle merkittävien ihmisten seurassa. Kauniin metsäluonnon keskellä mieli rauhoittuu ja ajatukset suuntaavat hiljalleen kohti joulua.

Råmossan Metsä ja Järvi -menu perustuu kiinnostaviin makuyhdistelmiin, kala- ja riistaruokiin, perinteitä ja lähiruokaa kunnioittaen. Tarjoamme myös kiinnostavia vegan- ja kasvisruokia.

Råmossa Lodge on tunnelmallinen, yksityinen kokous- ja luontomatkailukohde omalla 225 hehtaarin kuvankauniilla metsätilalla, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Meillä on myös oma pieni järvi vieraidemme käytössä.

Joulupolkua, nuotiotulia, terassipalju sekä ihanaa ruokaa


Ohjelmaesimerkki esim. klo 15.00-22.00.

Tervetuloa Råmossaan, asettautuminen taloksi ja mahdollinen varusteiden vaihto. Ryhmänne isännän tervehdys osallistujille ja tervetulotarjoilua.

Ulkoilua Råmossan kauniissa luonnossa Joulupolkua pitkin. Reitti kulkee näköalapaikalle ja rannan nuotiopaikalle. Jouluun liittyviä leikkimielisiä tietotaitotehtäviä reitin varrella, ja palkintona Råmossan oman metsän luomujoulukuuset kaikille osallistujille.

Kokoontuminen nuotiopaikalle jouluglögitarjoilun ääreen.

Puulämmitteinen joulusauna ja terassipalju lämpiminä. Saunasta, paljusta ja lyhdyin valaistun terassin tunnelmasta nauttimista. Pyyhkeet ja peseytymisvälineet talon puolesta. 

Illanvietto tunnelmallisessa Råmossan hirsituvassa kynttilöiden ja takkatulen ääressä. Jouluinen Metsä ja järvi -menu pöytään tarjoiltuna. Joulupolku-kisan tulokset. Aloitusajankohta sovittavissa toiveidenne mukaan, sillä palvelemme vain yhtä ryhmää päivän aikana. Iltanne jatkuu sovittuun aikaan asti.

Råmossan Metsä ja järvi -menu


Tervetulotarjoilu

Luomukuminapatonkia ja haukiröraa, puolukkamehua.

Pääateria

Paahdettua punajuurta, Råmossan sienisalaattia, Pernod-graavattua siikaa, tilliomenoita, rose- paistettua ankanrintaa, punaviinimarjahyytelöä, sitrusfenkolia.

Ilolan hirvi- tai peurapaistia madeirakastikkeessa, yrttipaahdettuja paikallisia juureksia, rosmariini- perunakakkua, luomusalaattia ja yrttikastiketta

Luomuleipää, kirnuvoita

Karpalo-suklaakakkua ja lämmintä kinuskikastiketta

Pikkujoulujuhlan hinta alk. 189€/hlö (+ALV 14-24%)

  • Råmossan upeat puitteet yksityisesti ryhmänne käytössä (n. 7 tuntia).

  • Ohjelma- ja isännöintipalvelumme ja tarjoilu.

  • Joulupolku-ohjelma, Råmossan oman metsän luomujoulukuusi lahjana kaikille osallistujille (noutoaika sovitaan erikseen).

  • Nuotioglögit, tervetulotarjoilu, kolmen ruokalajin Råmossan Metsä ja järvi -menu pöytiin tarjoiltuna. Soodavedet, jouluglögit, kahvi ja tee.

  • Joulusauna ja ulkopalju, jotka molemmat puulämmitteisiä.

  • Alkaenhinta 14 henkilön ryhmälle, tuvassa ruokailee enintään 14 henkeä.

  • Paljon iloista joulumieltä ja tunnelmaa.

Ota yhteyttä pyytämällä tarjous tai soittamalla meille. Suunnittelemme ja toteutamme teille tunnelmaisen juhlan kauniissa Råmossan puitteissa.

Pyydä tarjous

Outi ja Jussi J. Pekkinen
Råmossan isäntäpari
puh. 050-568 8017/Jussi
puh. 040-568 8012/Outi

FI
EN