….

Tietosuoja

Råmossa Lodge käsittelee asiakkailtaan saamia henkilötietoja vastuullisesti ja EU:n yleisen tietosuojalain (GDPR) mukaisesti.  Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Puu Pekkinen Ky, jonka matkailutoiminnan markkinointinimi on Råmossa Lodge, Y-tunnus 0299541-9. 

Keräämme henkilötietoja, jotta voimme

  • tarjota, suunnitella ja toteuttaa sinulle ja ryhmällenne toiveidenne mukaisia turvallisia palveluita 

  • hoitaa laskutuksen sinun/edustamasi organisaation ja Råmossan Lodgen välillä tehdyn sopimuksen mukaisesti. 

  • hoitaa asiakassuhdettamme ja ylläpitää sitä. 

  • voimme lähettää sinulle uutisia sekä ideoita tulevaisuudessa. Lähetämme markkinointiviestejä vain, mikäli olet antaneet suostumuksen. Voit myös kieltäytyä viestien vastaanottamisesta. 

Henkilötiedot saamme asiakkaalta itseltä tai häntä edustavalta ryhmätilauksen tekijältä.

Millaisia tietoja keräämme?

  • Nimi, yhteystiedot, sähköposti, puhelinnumero, osoite, kansallisuus

  • ruoka-allergiat ja erikoisruokavaliot, liikuntarajoitteet 

Verkkosivut ja sosiaalinen media 

Keräämme tietoja verkkosivustokävijöistämme evästeiden (cookies) avulla. Niiden avulla voimme tarjota sinulle paremmin kohdistettuja palveluita ja kehittää palvelutarjontaamme.  Sosiaalisessa mediassa hyödynnämme sosiaaliselle median kanavalle (Facebook, Instagram, Linkedin) itse antamiasi tietoja markkinointimme kohdistamiseksi. 

Miten huolehdimme henkilötiedoistasi?

Säilytämme henkilötietoja pääasiassa digitaalisessa muodossa niin, että ne on suojattu tarvittavin salasanoin ja virustorjuntaohjelmilla. Henkilötietojasi voivat käyttää ainoastaan Råmossan Lodgen henkilökunta työtehtäviensä suorittamiseen. Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, ellei laki niin vaadi. 

Säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja sen aikaa kuin se on tarpeen asiakassuhteen ylläpitämiseen,  sopimusvelvoitteidemme täyttämiseen tai lakivelvoitteiden noudattamiseksi (mm. kirjanpitovelvollisuus). 

Asiakkaan oikeudet 

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja käsittelemme ja saada niistä kopio, pyytää oikaisemaan väärät henkilötiedot, kieltäytyä suoramarkkinoinnista, pyytää tietojen poistamista. Voit pyytää em. asioita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info (at) ramossa.fi 

Rekisterin ylläpitäjä

Puu Pekkinen Ky, Råmossa Lodge 
07280 Ilola 
Suomi 

Tietosuojaan liittyvät kysymykset ja lisätiedot, Jussi Pekkinen, info (at) ramossa.fi 

..

Data protection

Råmossa Lodge processes personal data received from its customers responsibly and in accordance with the EU General Data Protection Regulation (GDPR). The data controller is Puu Pekkinen Ky, trading as Råmossa Lodge, business ID 0299541-9.

We collect personal data in order to

  • provide, design and implement safe services for you and your group according to your wishes

  • manage invoicing according to the contract made with you / your organization

  • maintain our customer relationship

  • be able to send you news and ideas in the future. We only send you marketing messages in case you have given your consent. You can choose not to receive such messages.

We receive personal data from the customer or from a representative of the group in case of a group order.

What kind of data do we collect?

  • name, contact information (email address, phone number, postal address), nationality

  • food allergies and special diets, information about reduced mobility

Website and social media

We collect data from our website visitors using cookies. Data collected using cookies enables us to provide you with targeted services and to develop our service offering. On social media, we may use the data you have provided with the site (Facebook, Instagram, LinkedIn) for targeted marketing purposes.

How do we protect your personal data?

We store personal data primarily in digital format in order to ensure that it is protected with passwords and anti-virus software. Only employyes of Råmossa Lodge can use your personal data to perform their duties. We will not disclose any personal data to third parties unless disclosure is required by law.

How long do we store your personal data?

We store personal data as long as it is needed to maintain the customer relationship and to comply with legal and contractual obligations (e.g. accountability).

Your privacy rights

Under data protection law, you have a right to know what personal data we collect from you and request a copy of it, request correction of incorrect personal data, object to the use of your personal data for direct marketing puporses, and request erasure of your personal data.

In case you want to use these rights, please contact us by email at info (at) ramossa.fi.

Data controller
Puu Pekkinen Ky, Råmossa Lodge
07280 Ilola
Finland

If you have any questions or concerns regarding our data policy, please contact Jussi Pekkinen, info (at) ramossa.fi.

….

 

 


FI
EN