Lumikenkäilyä aurinkoisella jäällä
Pari laiturilla auringossa
Luontopolku
Kylpemistä paljussa

Hemmottelupäivä ystävien kanssa

Kerää hyvät ystävät kokoon ja tulkaa nauttimaan ylellisestä ja yksityisestä hemmottelupäivästä kauniiseen luonnonhelmaan hyvän ruoan kera Råmossa Lodgessa. Råmossan taianomainen luonto ja korkeatasoiset puitteet takaavat nautinnollisen ja rentouttavan hetken arjen kiireistä. Huolehdimme, että voitte kokea ainutlaatuisen päivän yhdessä.

Palvelemme vain yhtä ryhmää kerrallaan, joten kaikki Råmossa Lodgen rakennukset sekä kaunis luonnonympäristö (225 hehtaaria) ovat yksityisessä käytössänne. Råmossa Lodgen rauhassa voitte nauttia toistenne seurasta teille parhaiten sopivien aktiviteettien ja rentoutumisen parissa. Råmossan luontopolut, sieni- ja marjametsät, puulämmitteinen sauna ja oma pieni järvi (Sup-laudat, soutuvene, kalastusvälineet) ovat vapaasti käytössänne.

Hemmottelupäivän aikana nautitaan terveellistä ja maukasta ruokaa. Pääaterian voitte nauttia vuodenajasta riippuen joko tunnelmallisessa hirsituvassamme tai ulkoilmassa “al fresco” terassilla kynttilöiden valoon. Räätälöimme teille sopivan ohjelman. Tässä yksi esimerkki 10 hengelle.

  • Råmossa Lodgen puitteiden yksityinen käyttö ja palvelut, 4-5 tuntia.

  • Tervetulomaljat ja tapaksia.

  • Nuotiotulet kahvin, teen tai glögin kera.

  • Puulämmitteinen sauna lämpimänä, pyyhkeet talon puolesta.

  • Maukas ateria tunnelmallisessa tuvassa tai kauniisti luontoon katettuna.

  • Hinta 133€/hlö (sis. ALV), kun ryhmän koko 10 hlöä.

  • Lisäpalveluna opastettu aktiviteetti 200-300€/ryhmä, esim. luontokävely, kuntorata luonnossa, lumikenkäilyretki, erätaitopeli, metsäjooga tai mindfulness-harjoitus, puulämmiteinen palju. Talvella 2020 myös jääsauna ja avantouinti.


Pyydä tarjous

FI
EN