Lumikenkäilyä luonnossa
Ulkoilua talvella
Kahvia nuotiolla

Lumikenkäilyretki, sauna ja ateria alk. 129€/hlö

Kerää hyvät ystävät kokoon ja tulkaa nauttimaan ylellisestä ja yksityisestä lumikenkäilypäivästä puusaunan ja hyvän ruoan kera Råmossa Lodgessa. Råmossan taianomainen luonto ja korkeatasoiset puitteet takaavat nautinnollisen ja rentouttavan hetken arjen kiireistä. Lumikenkäily on mukavaa myös kokouspäivän oheisohjelmana.

Palvelemme vain yhtä ryhmää kerrallaan, joten yksityisessä käytössänne ovat kaikki Råmossa Lodgen rakennukset sekä ihana luonnonympäristö (225 hehtaaria). Lumikengät ja -sauvat sekä saunapyyhkeet talon puolesta.

Hinta 129€/hlö, (sis. ALV), minimiveloitus 6 hlöä/774€, enintään 12 osallistujaa. Päivän kesto 5 tuntia, sisältäen ohjattua ohjelmaa sekä sopivasti omaa aikaa nauttia olosta Råmossassa.

  • Tervetuloa! Virittäytyminen päivään vahvan puolukkamehun kera. Opastus varusteisiin ja lumikenkäilyyn.

  • Lumikenkäilyä ohjatusti kauniissa talvisessa metsässä, kukkuloilla ja järvellämme. Reitti suunnitellaan ryhmänne toiveiden mukaan. Lämmintä juotavaa välipala nuotiotulilla. Kesto noin 1,5 tuntia.

  • Puulämmitteinen sauna lämpimänä, ulkopalju lisäpalveluna (250€/ryhmä)

  • Tunnelmallinen yhteinen ateria Lodgen hirsituvassa, esim. Lodgen kasvislasagnea, hirvi- tai kasvishampurilaisia tai sienipiirakkaa keiton kanssa. Tarjolla aina luomuleipävalikoima ja raikasta salaattia. Jälkiruoaksi marjapiirakka, kahvia ja teetä. Ateriat suunnitellaan sesongin tarjonnan mukaan.

    ..FI
EN